in Finnishin Englishin Russian

Tiedostot


Tiedostot

Tiedostot -sivulta voit ladata viimeisimmät AutoLog® -tuotemanuaalit, esitykset, ohjelmat sekä koulutusmateriaalit. Sivulta voit myös ladata esim. viimeisimmät Web Studio -valvomo-ohjelmiston versiot (40 ilmainen kokeiluaika). Tiedostot -sivulle pääsyyn vaaditaan ilmaista rekisteröintiä.

Kuvat

Kuvat -sivulta voidaan ladata FF-Automation Oy:n logoja ja tuotekuvia. Sivu on tarkoitettu pääasiassa lehdistön ja jälleenmyyjien tarkoituksiin. Kuvia saa käyttää vapaasti.

Rekisteröinti

Käyttäjän täytyy rekisteröityä päästäkseen Tiedostot -sivulle. Rekisteröityessä salasana lähetetään automaattisesti käyttäjän sähköpostiin. Salasanat tallennetaan salatussa muodossa, joten FF-Automation ei voi nähdä niitä selkokielisenä. Jos unohdat salasanasi, joudut poistamaan vanhat käyttäjätietosi ja rekisteröitymään uudestaan.

Sisään kirjautuminen

Rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjautua sisään antamalla käyttäjänimen (sama kuin sähköpostiosoite) sekä salasanan, joka lähetettiin rekisteröityessä sähköpostiin. Jos unohdat salasanasi, joudut poistamaan vanhat käyttäjätietosi ja rekisteröitymään uudestaan.


Copyright © FF-Automation Oy. All Rights Reserved