in Finnishin Englishin Russian • FF-Automation Oy :
 • Koulutus:
 • Tilaa uutiskirje sähköpostitse:


Viimeisimmät uutiset

Seminar

FF-Automation Oy osallistuu Pietarissa seminaariin 30.08.2016 - 31.08.2016.
Lue Lisää >>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

kaukolämpö

FF-Automation uusi ratkaisu kaukolämpöjärjestelmille joka säästää.
Lue Lisää >>


. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ELSA_F2

FF-Automation on toimittanut yli 5.000 OEM pumppulogiikkaa Grundfossille.
Lue Lisää >>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .


AutoLog® ControlMan™IoT pilvipalvelu ja langattomat anturit valvovat kaatopaikkaa.
Lue lisää >>

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kotimaiset ratkaisut etävalvontaan -ja ohjauksiin!

FF-Automation Oy - Esittely

FF-Automation Oy on kotimainen automaation laitevalmistaja ja etävalvontajärjestelmien toimittaja. FF-Automation Oy:llä (perustettu vuonna 1976) on yli 39 vuoden kokemus automaatiotuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta sekä lukuisista projekteista. Pääkonttorimme sijaisee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Valkeakoskella.

FF-Automation Oy toteuttaa automaatiprojektit kokonaisvaltaisesti avaimet käteen- periaatteella. FF-Automation Oy:n projekti-insinöörit tai systeemitoimittajamme toteuttavat projektit ammattitaidolla ja edullisesti. Soita ja kysy tarjousta liittyen omaan automaatiotarpeeseesi!

Tyypillisiä projekteja:

Laitteiden ja kohteiden etävalvonta ja ohjaus GSM verkon kautta Internet valvomosta:
(Listaus olemassa olevista kunnallistekniikan projekteista:)

Laitevalmistajien laitteiden etävalvonta ja ohjaus GSM verkon kautta Internet valvomosta:
(Listaus olemassa olevista OEM projekteista:)

Muiden kohteiden etävalvonta ja ohjaus GSM verkon kautta Internet valvomosta:
(Listaus olemassa olevista projekteista:)

 • Rautatiesovellukset
 • Taloautomaatio, esim. hotellien automaatiojärjestelmien etävalvonta
 • GSM-, TETRA-, yms. tukiasemien valvonta
 • Rajavartion tutka-asemien valvonta
 • Erilaisten kylmäasemien valvonta
 • Bussivarikoiden lämpötolppien etäohjaus
 • Langattomien erikoiskohteiden etävalvonta
 • IoT (Internet of Things) sovellukset -I/O ja Modbus mittaukset Internet valvomoon!

Päätuotteet:

 • AutoLog® ControlMan valvomo GSM logiikoille pilvipalveluna
 • AutoLog® GSM-PLC:t
 • AutoLog® OEM-PLC:t, dataloggerit ja kokonaisratkaisut
 • AutoLog® Langaton I/O ja Anturiverkko 868MHz, modbus liityntä
 • AutoLog® Radiomodeemit, -35°...+70°C
 • Indusoft Web Studio HMI / SCADA ohjelmiston jälleenmyynti ja projektityöt (GSM-PLC ajuri)
 • Windows CE / XPE Kosketusnäytöt (Indusoft RT lisenssillä)

FF-Automationin valmistama kotimainen AutoLog® -tuoteperhe sisältää laajan valikoiman etävalvontaan ja -ohjaukseen soveltuvia ohjelmoitavia logiikoita, langattomia antureita sekä valvomoratkaisuja. Erikoisosaamistamme ovat mm. GSM-PLC:t, langattomat anturit, GSM-to-Web ja muut Wireress-to-Web pohjaiset etävalvontaratkaisut.

Toimimme yksinoikeudella Indusoft Web Studio -valvomo-ohjelmiston jälleenmyyjänä, kouluttajana ja teknisenä tukena Suomessa. Jälleenmyymme myös erittäin edullisia kosketusnäyttöjä.

Toimitamme myös edullisia kokonaisratkaisuja etävalvontaan. Haemme yhteistyökumppaneita osaavista systeemi-integraattoreista.

Aktiivisimpia sovellusalueitamme Suomessa ovat mm. katuvalojen- ja pumppuasemien etäohjaus sekä laitevalmistajien laitteiden etävalvontaratkaisut. Langattomat anturit ja GSM-PLC:t soveltuvat hyvin myös esim. taloautomaation- ja ympäristön etävalvontasovelluksiin.

Kotimainen AutoLog® tuoteperhe

AutoLog® PLC- ja RTU tuotteilla kyetään keräämään mittaustietoja ja suorittamaan älykkäitä ohjauksia GSM, GPRS, TETRA, Radio, Ethetnet, Internet ja RS232/485 verkkojen kautta. Laitevalmistajana kykenemme tarjoamaan erittäin kustannustehokkaat ja teknisesti joustavat ratkaisut.

Kaikissa laitteissamme on vähintään Modbus RTU liityntä. Indusoft Web Studio valvomo-ohjelmisto kommunikoi myös langattomasti AutoLog GSM-PLC tuotteiden kanssa.

AutoLog® ControlMan™ on FF-Automationin suunnittelema GSM-to-Web valvomopalvelu, jolla suoritetaan mm. yli 20 kunnan katuvalojen älykäs ja energiaa säästävä ohjaus ja valvonta. Sama palvelu soveltuu myös mihin tahansa etävalvontaan ja ohjaukseen. mm. pumppuasemille, ympäristönvalvontaan, kiinteistönvalvontaan, laitevalvontaan, tulvaveden valvontaan, veden ja energian jakelun valvontaan, tukiasemien valvontaan, mittareiden valvontaan yms. GSM valvonta soveltuu myös kahdentamaan jo olemassa olevia valvontasovelluksia, joissa tiedonsiirto tapahtuu jonkin muun verkon kautta.

FF-Automationin tuotteet tarjoavat erittäin kustannustehokkaan ja joustavan tavan integroida automaattisia ohjauksia, mittauksia, näyttöjä ja Web näkymiä laitevalmistajien omiin laitteisiin.

Jälleenmyymme myös parhaaksi HMI ohjelmistoksi vuonna 2012-13 palkittua Indusoft Web Studio SCADA/HMI valvomo-ohjelmistoa yksinoikeudella Suomessa. Meillä on myös laaja CE / XPE kosketusnäyttöperhe joka tukee Web Studiota!

FF-Automationin uusi langaton mittaustekniikka avaa ovet uusille erittäin kustannustehokkaille ja helposti asennettaville mittaussovelluksille. Helppo liitettävyys Modbus protokollan ja RS-232 sarjaväyläliitynnän avulla.

Olemme toimittaneet satoja erittäin edullisia AutoLog® Radio modeemeita vaativiin olosuhteisiin mm. öljyteollisuuden etävalvontakohteisiin.

Kokonaisratkaisut etävalvontaan ja ohjaukseen

FF-Automation kykenee tarjoamaan erittäin kilpailukykyisiä kokonaisratkaisuja etävalvontaan. Tarjoamme valvomo-, tietoliikenne- ja logiikkaratkaisut sekä projektin toteutuksen. Tiedonsiirto tapahtuu esim. GSM- tai radioverkon kautta, joten valvottavat kohteet voivat sijaita melkein missä tahansa. Vähävirtaiset laitteemme soveltuvat erinomaisesti myös sähköverkon ulkopuolisiin mittauksiin.

Etävalvontaratkaisujamme käytetään menestyksekkäästi mm. kunnallisteknisissä sovelluksissa, kuten katuvalojen ohjausjärjestelmissä, jäte- ja käyttövesien pumppausasemissa, kiinteistöjen valvonnassa ja LVI-ohjauksissa sekä kaukolämpö- ja vedenkäsittelykeskuksissa.

Kuntien lisäksi etäsovelluksiamme käytetään mm. kiinteistöjen huoltoyhtiöissä, energian jakelussa, viranomaisverkoissa, tielaitoksen sovelluksissa, julkisen liikenteen sovelluksissa, ympäristönvalvonnassa sekä integroiduissa laitevalmistajien sovelluksissa.

Vapaasti ohjelmoitavat etävalvonta ja ohjausratkaisumme eivät kuitenkaan rajoitu edellä mainittuihin sovelluksiin vaan soveltuvat lähes kaikenlaiseen etävalvontaan ja ohjaukseen. Haemmekin jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita osaavista systeemi-integraattoreista.

Tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme toiminnaltaan luotettavia, kokonaisvaltaisesti edullisia ja teknisesti tuettuja ratkaisuja. Esimerkiksi tänään saat edelleen teknistä tukea 20v. sitten toimittamiimme automaatiojärjestelmiin...

Kotimaiset asiakkaamme hyötyvät paikallisesta teknisestä tuesta ja yhteydestä valmistajaan.

Ota yhteyttä ! info@ff-automation.com , +358 40 546 2331


Haku:


Copyright © FF-Automation Oy. All Rights Reserved