in Russianin Englishin Finnish

M2M Ratkaisut


AutoLog® M2M

AutoLog® M2M, asiakaskohtaiset tuotteet

FF-Automation Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus kone- ja laitevalmistajista sekä heille toimitetuista asiakaskohtaisesti suunitelluista automaatioratkaisuista. Myöskin prosessiteollisuuden järjestelmiin meillä on tarjota asiakaskohtaisesti suunniteltuja ja toteutettuja automaatiolaitteita. AutoLog® M2M ratkaisuilla on 10 vuoden varaosatakuu. Tuotantotekniset ratkaisumme ovat huippuluokkaa ja kykenemme valmistamaan myös suurien laitevalmistajien tilauseriä.

AutoLog® laitteen luotettavavuus

Koska AutoLog® M2M -ratkaisu perustuu jo olemassaolevaan ns. AutoLog® - perusratkaisuun, ei asiakaskohtaisesti suunniteltu ohjausratkaisu sisällä lastentauteja tai ylimääräisiä - kustannuksia lisääviä - näennäisominaisuuksia.

Tuotteet on testattu ja ne toimivat luotettavasti. Kaikki liitännät ja kytkennät on tutkittu ja esim. oikea näyttöpaneeli voidaan valita olemassa olevasta tuoteperheestämme.

Loppuasiakas saa säästöjä, koska tuotteen kokonaiskustannukset ovat koko tuotteen suunnittelun ja toteutuksen ajan etukäteen määritelty sekä asiakkaan tiedossa. Hyvin suunniteltu ja toteutettu ohjausratkaisu tuo säästöjä kone- ja laitevalmistajille sekä systeemi-integraattoreille.

Tekninen joustavuus

FF-Automation Oy kykenee tarjoamaan teknisesti joustavan ja kilpailukykyisen ratkaisun. Asiakkaan sovellukseen voidaan sovittaa juuri oikea määrä ja oikean tyyppisiä I/O- sekä kommunikointi liityntöjä.

Käyttöliittymä, laitteen koko ja ulkoasu voidaan suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Ratkaisuun voidaan tarvittaessa liittää esim. GSM- tai Internet -verkon kautta tapahtuvat ohjaukset ja valvontaliittymät.

Asiakaskohtaisesti sovitettu ratkaisu tarjoaa juuri ne ominaisuudet, joita asiakas tarvitsee tai haluaa saada laitteeseensa. Ylimääräiset sekä epäolennaiset ominaisuudet eivät näinollen vaikeuta loppuasiakkaiden tuotteen käyttöä tai ohjausta tai tuo ylimääräisiä kustannuksia.

Hyödyt asiakkaalle

  • Asiakas säästää asennuksesta ja ohjelmoinnista aiheutuvat kulut, koska laite tulee valmiiksi ohjelmoituna ja asennusvalmiina FF-Automation Oy:ltä.
  • Asiakkaan lopputuotteessa on oman yrityksen ulkonäkö
    ja vain tarpeelliset toiminnot.
  • Asiakkaalla ei ole välttämättä tarvetta omaan automaatiohenkilökuntaan.
  • Henkilökohtaiset ja nopeat kontaktit automaatiovalmistajan kanssa.
  • Kilpailukykyinen M2M -hinnoittelu.
  • Oma lopputuote!

Lisätietoja soittamalla tai sähköpostilla!

FF-Automation Oy
Eräkuja 2
01600 Vantaa
Puh: +358 10 2190 500
Fax: +358 3 5846 711

 


Copyright FF-Automation Oy. All Rights Reserved